­
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering mét als bijzondere gast natuurwachter en kunstenaar Jan Zijp.

Deze voorstelling doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los. In hun sprankelende theaterconcert ‘Hier Dooft Niets’ gaat het over verwondering. Een begrip dat ze opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland. De Andersons nemen je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit en deze avond is dat natuurwachter en kunstenaar Jan Zijp. Er is niemand in Callantsoog en omstreken die zo spannend en vol verwondering over de natuur kan praten als Jan. Als onderdeel van dit theaterconcert zal hij ons uit onze dagelijkse sleur halen en ons meenemen in de kleurrijke wereld van een natuurwachter. Een wereld waar niets is wat het lijkt en waar de werkelijkheid nog wonderlijker is dan de fantasie toelaat. Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

Eerder maakten De Andersons samen met Arjen Lubach de voorstelling Stockholm Sneeuwt en brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk. Daarnaast speelden ze als zangers en theatermakers in diverse producties (o.a. in ‘Verboden te Lachen’ van en met Herman van Veen en ‘Het Vreemdelingenlegioen’).

De pers over de Andersons: “Wonderschone liedjes”. “Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.” “Een warme en overdonderende gebeurtenis.”

Kijk voor meer informatie op: www.deandersons.nl