­
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Het zonnetje komt er steeds vaker doorheen en wint elke week aan kracht. Dat betekent maar één ding: Koningsdag komt eraan! We zijn heel blij dat het dit jaar weer kan!

INSCHRIJVEN OPTOCHT

Van 9:15 uur tot 9:45 uur kan iedereen zich in het Dorpshuis in komen schrijven voor de optocht en wordt dan direct beoordeeld door de jury. We zijn benieuwd wat jullie dit jaar weer hebben bedacht!

VERTREK OPTOCHT

Om 9:45 uur vertrekt de optocht achter het Dorpshuis voor een rondje door het dorp.

OUDEREN-UURTJE

Vanaf 11:00 uur starten we met een bakkie koffie, een borreltje, bingo en lekkere muziek voor de ouderen in ons dorp. Het wordt elk jaar gezelliger. Jullie zijn van harte welkom.

 

Vanaf 12:00 live-muziek met troubadour Robert.

VISROKEN

Vanaf 12:00 uur visroken. Iets warmer, iets kouder, houtje erbij, toch nog even langer. Ieder heeft zijn eigen manier om de lekkerste vis voor u te bereiden. Verse vis zo uit het vat. De vis is gelijk te koop. Na afloop zal de jury zich buigen over de prestaties van de rokers waarna eeuwige roem volgt voor één van de deelnemers.
Meedoen? Dat kan! Neem contact op met 0630059568 of mail naar info@dorsphuiscallantsoog.nl

KATKNUPPELEN

Vanaf 12:00 uur katknuppelen. Altijd gezellig en spectaculair. Wie gooit de meeste ringen van de ton? Ook hier eeuwige roem voor de beste knuppelaar.
Meedoen? Dat kan! Inschrijven vanaf 11:30 uur bij het dorpshuis.

EN… Wie is er niet groot mee geworden…

terug van weggeweest… JO VAN DE VRO!! 🥳🥳🥳
Jo draait door zoals altijd! Wij hebben er weer héél veel zin in. Tot dan!