­
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Muziekvereniging Zijpe geeft zaterdag 23 maart het jaarlijkse donateurs-concert. Genodigden en donateurs krijgen gratis entree, een kaartje voor niet-leden kost €7,50. Aanvang 20.00 uur.

De laatste jaren was het traditie dat het publiek werd ontvangen door de Melodische Slagwerkgroep. MV Zijpe heeft echter afscheid moeten nemen van de drumband ivm een leden tekort. Een mooi alternatief is gevonden in de medewerking van het Shantykoor ‘The Roaring Fifty’s’. Zij zullen donateurs en belangstellenden verwelkomen met mooie verhalen werk- en zeemansliederen.

Het spits van het concert wordt afgebeten door opleidingsorkest ‘PlayTogether’ onder leiding van Bert Ridder. Lotte en Suzanne gaan demonstreren wat er allemaal mogelijk is met hun klarinet. Hierna volgt een optreden van ‘The Roaring Fifty’s’.

Na de pauze is het de beurt aan het Harmonieorkest van MV Zijpe. Onder leiding van Bert Ridder nemen zij het publiek mee op een avontuurlijke reis. Zo spelen zij o.a. Into the Storm, Nostalgia, Air for Band, Twins, Highlights from Shrek en Three Bites of the Apple.