Callantsoger Kerstpakket

Hohoho, Merry Christmas! Helaas geen kerst in het Dorpshuis dit jaar maar we hebben wel wat anders. Het Callantsoger Kerstpakket.

De winter brengt vooralsnog niet heel veel goeds dus we moeten snel weer naar de zomer. Wij hebben een strandpakket gemaakt met allemaal leuke en lekkere dingen met een knipoog naar Callantsoog. Sommige producten zijn bedrukt met een speciaal logo. Wij bieden het Callantsoger Kerstpakket in 2 formaten aan, groot en klein.

Misschien nog wel het aller leukste… De Kerstman kan het pakket komen brengen! Bestel hem voor jezelf, jouw bedrijf, jouw opa, vriend of voor iemand die in deze tijd wel een glimlach kan gebruiken en wellicht veel alleen is door de huidige omstandigheden. De Kerstman tovert een glimlach op ieders gezicht!

MEER INFORMATIE PAKKET KLEIN
MEER INFORMATIE PAKKET GROOT

Thuisbezorgd door de Kerstman voor bedrijven

Ook u als bedrijf heeft wellicht veel mensen die thuis moeten werken. Om ze de juiste waardering en een glimlach te geven kunt u de kerstman op pad sturen met het kerstpakket. Bij grotere aantallen zijn speciale wensen mogelijk. Wilt u zelf een kaartje toevoegen, een artikel extra of een product veranderen? Het kan allemaal! De bezorgkosten voor de gemeente Schagen zijn €3,31 (€ 4,00 incl. btw) per pakket. Buiten Schagen laten bezorgen? Ook geen probleem maar neem dan even contact op. Natuurlijk is afhalen ook mogelijk.

Thuisbezorgd door de kerstman voor particulieren

Veel mensen zitten helaas verplicht thuis in deze donkere dagen. Normaal gesproken zitten de huizen vol met familie en vrienden. Dit jaar is alles anders. Maar niet teveel getreurd want wie krijgt bij iedereen een glimlach op het gezicht? De Kerstman natuurlijk. Misschien samen even op de foto en dan het Kerstpakket open maken. Merry Christmas. Natuurlijk is afhalen ook mogelijk. Heeft u meerdere adressen, laat het even weten. De bezorgkosten voor de gemeente Schagen zijn €4,00 per adres.

Bestelinformatie

U kunt de pakketten bestellen door op bovenstaande ‘meer informatie’ buttons te klikken. U komt dan bij een bestelformulier. Heeft u grotere aantallen of speciale wensen? Ook dat is mogelijk. Neem contact op via 06-30059568 of via de mail info@dorpshuiscallantsoog.nl.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AL ONZE ACTIVITEITEN?

LIKE-FB