­
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Voetballezing Bas Nijhuis & Coen Droste

Internationaal scheidsrechter Betaald Voetbal Bas Nijhuis en zijn assistent scheidsrechter Coen Droste vormen een ingespeeld team, dat naast de Eredivisie ook actief is in de UEFA Europa League en Champions League. Middels hun voetballezing delen zij op humoristische wijze al hun ervaringen. Beide heren geven u daarnaast een multimediaal kijkje in de soms lastige wereld van de arbitrage. Een avond om niet snel te vergeten …

Een komisch duo in de voetballerij? Nou nee … Dat gaat wat ver. Bas Nijhuis en Coen Droste lanceren een nieuwe formule binnen het circuit van avondjes rond de voetbal-actualiteit. En dat doen ze goed. Met name, omdat ze breken met het geijkte (en vaak nogal saaie) patroon van de oer klassieke lezing. Hun programma biedt meer. Er zit humor in en wat dat betreft zijn ze gehaaid op elkaar ingespeeld. Aan ”katten” geen gebrek… Inderdaad, in dat opzicht doen de gekruide dialogen aan theater denken.

Beide heren hebben intussen een stevige portie ervaring opgebouwd in het internationale voetbal als scheidsrechter en assistent scheidsrechter. Daar vertellen ze boeiende verhalen over en hebben ze sprankelende anekdotes paraat. Hoewel, daar blijft het niet bij. Je kunt de Bas en Coen show samenvatten als Zin en Onzin in het voetbal, opgefleurd met humoristisch en interessant beeldmateriaal.

Het publiek komt ruim aan bod. Na afloop is er alle kans vragen te stellen, discussie op te zetten en kritiek te leveren. Daar kunnen ze tegen. Realisme is hen niet vreemd. Ze zijn gelouterd in het vak dat geen hobby meer is. Dat krijg je avondvullend mee… mooier kan een avondje voetbal niet zijn!

Aanvang 20.00 uur
Zaal open 19.15 uur