­
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

KEES VAN AMSTEL ‘De Man die ik niet wilde worden’

‘De man die ik niet wilde worden’ is een avondvullende show onder regie van Lebbis. Over ergernissen, frustraties en menselijke tekortkomingen… maar dan grappig. Kees van Amstel is lid van het beroemde gezelschap Comedytrain, heeft een wekelijkse column in ‘De Nieuws BV’ op NPO Radio 1, schreef voor het ‘Correspondents’ Dinner’ (speech Mark Rutte) en ‘Koefnoen’, maakte cabaret voor ‘Spijkers met Koppen’ en is tevens één van de breinen achter het programma ‘Dit was het nieuws’.

Kees van Amstel is veranderd. Hij merkte op feestjes dat hij steeds vaker werd gemeden vanwege zijn cynische blik op de wereld. Maar nu is hij ‘chill’ en ‘super relaxed’. Hij ziet van alles de zonnige kant. Onrecht, geweld of een bitterbal die van binnen nog bevroren is: Kees is helemaal zen. Ja….dat mocht je willen.
In ‘De man die ik niet wilde worden’ is het een kwestie van tijd tot de bom barst!

NRC Handelsblad: “Kees van Amstel laat zijn verhalen glanzen. Bovendien is zijn timing ijzersterk!”
Volkskrant: “Met zijn expressieve vertelstijl neemt Kees van Amstel zijn publiek mee in zijn leven.”
Cabaret.nl: “Een ouderwets geestige vent die leuke dingen zegt waar je om moet lachen. Heel hard lachen.”
Theaterkrant: “Van Amstel weet in zijn tweede solovoorstelling verschillende registers te bespelen en dat is bijzonder knap. Grapdichtheid bijzonder hoog!”
Volkskrant: “Van Amstel vertelt het allemaal met sjeu. Hij is die oom op de familieverjaardag naar wiens avonturen je graag even luistert.”

Kaarten: € 15,00 per stuk

reserveer-direct